22bet Grúzia

Grúzia lakossága számára rendelkezésre áll azonnal több társaság is, akik itt kínálják szolgáltatásaikat. Nem csak a valódi kaszinók vannak látogatva széles körben szórakozás miatt, hanem az online fogadások is egyre népszerűbbek. Ezért találhatunk itt több nagy fogadóirodát, akik tárt karokkal készen állnak a grúz fogadók számára. E társaságok egyike a 22bet Grúzia, amelyről az alábbi cikkben írunk. 

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Az első lépés a regisztráció, amely akár 100 euróval is megjutalmaz az első befizetéskor. Ezzel a bónusszal azonban csak minden elkezdődik, a többit a következő fogadások során kapja meg, amelyeket a 22bet-nél megvalósít. Az egyszerű és áttekintő oldalakat egy okostelefonokhoz készült mobil alkalmazás egészíti ki, amely lehetővé teszi, hogy a bukmékerét mindig a zsebében tartsa. A játékok mellett a kaszinóban, amelyek közé sorolhatjuk például a pókert, vagy rulettet is, itt találhatjuk a sportfogadásokat az online fogadási piacon a legmagasabb szorzókkal. A maga módján megkapják a magukét az online élőben közvetített fogadások szerelmesei is, mert mindent egy helyen tudnak figyelni és azonnal fogadni ezzel az alkalommal az Önnel figyelt mérkőzésre.

Online fogadások Grúziában

A nyílt fogadási piac semmiképpen sem korlátozza a helyieket a valódi de az online fogadásokban sem. Ezért itt nem találunk semilyen blokkolásokat az oldalakra, sem a kormány, sem az internetszolgáltatók részéről. Ez nagyszerű hír nemcsak a fogadók számára, hanem azoknak a vállalatoknak is, amelyek szolgáltatásaikat fel akarják ajánlani. Önnek nem kell azonban több bukméker között keresgélnie, mert a 22bet Grúzia tudja, hogyan kell gondoskodnia a fogadóiról.

Betétek és kifizetések a 22bet Grúziánál

A betétekhez és a kifizetésekhez használhatja a MasterCard, Visa, de a Maestro típusú fizetési kártyákat is. A második lehetőség az elektronikus pénztárcák, amelyek remekül működnek, és gyors és biztonságos átutalási módot jelentenek nemcsak a fogadási oldalakon. Ilyenekre példák lehetnek a FastPay, az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcák, de mindet megtalálhatja a 22bet Grúzia weboldalán a fizetési módokban. Természetesek a kriptovaluták is, és a 22bet-en azonnal többet is találhatunk. Valószínűleg leghíresebb a Bitcoin, amelynek állandóan növekedik a népszerűsége.

Köszönjük az idejét, amelyet a cikkünk elolvasására szentelt, és sok szerencsét kívánunk Önnek nemcsak a 22bet Grúziái-val való első fogadáshoz.

Relevant news