22bet Franciaország

Jelenleg a játékosoknak számos korlátozásokkal kell szembenézniük az alkalmazandó törvények tekintetében, amelyek a szerencsejátékkal igyekeznek harcolni. Mire számíthatnak a 22bet játékosai Franciaországban?

Működik a 22bet Franciaországban?

Jelenleg a francia játékosok, csakúgy, mint sok más országban, például Magyarországon is, működési korlátozásokat tapasztaltak.

A fogadóirodának jelenleg nincs engedélye működni ebben az országban. Hivatalosan tehát nem lehet a 22bet-en játszani Franciaországban. Ezzel szemben a franciául beszélő afrikai országok problémamentesek. Ha Ön ezen államok egyikének a lakója, a szokásos módon fogadhat.

A feltételek mindig az adott ország jogszabályaitól függenek. Ha a bukméker elhatározza, hogy teljesíti ezeket, hivatalos tevékenységi engedélyt kér. A játékosoknak ezért folyamatosan figyelemmel kell kísérniük a piaci viszonyok alakulását és változását, és hogy az üzemeltető erre válaszul végül úgy döntött, hogy engedélyt kér.

A játékosok Franciaországban ennek ellenére is játszhatnak a 22bet-en?

Azokban az országokban, amelyek elkezdték blokkolni a webhelyeket, hamarosan megoldások jelentek meg. A VPN szoftver segítségével elrejtheti az IP-címét. Ez a szoftver ezt álcázhatja és elrejtheti, és a valódi címe helyett megadhatja a szerver IP-címét.

Ez egy olyan országba irányul, amelyet nem értékelnek problémásnak, ezért Ön a szokásos módon léphet be az oldalra. Ha a VPN nem működik, próbáljon meg csatlakozni egy másik szerverhez, ahol a 22bet szolgáltatásokat nem blokkolják, és hozzá lehet férni a weboldalhoz. Jelenleg a 22bet weboldal ilyen módon érhető el a játékosok számára Franciaországból, a weboldal megfelelő nyelvi változata teljesen működőképes.

Nem veszélyeztet valami?

Eljutni a fogadóiroda weboldalára egy ilyen módszerrel a szokásos módon lehetséges, és játszhat. Javasolva van azonban rendszeresen kivenni a pénzt a számláról, és nem tartani rajta nagyobb összegeket.

Belépőbónusz

Azt is érdemes tudnia, hogy Franciaországban a 22bet játékosai jelenleg szintén jogosultak a belépőbónuszra, mindez egészen 100 euróig. Ha azonban kihasználja a promóciós kódot, akár meg is duplázhatja az üdvözlőbónuszát.

Mit kell tennie:

Először regisztrálnia kell és át kell esnie a fiókellenőrzésen. A betétet legalább 1 euró összegben szükséges befizetni. Ezt követően a belépőbónusz automatikusan jóváírásra kerül az Ön számlájára.

Egyéb bónuszok érdekelnek

Ha más érdekes ajánlatokhoz is szeretne hozzáférni, ne felejtse el rendszeresen figyelni a 22bet weboldalát, ahol megtudakozhat az összes bónusz akciókról, promóciós ajánlatokról, versenyekről és egyéb érdekességekről.

Az ajánlat meglehetősen változatos, érdekes bónusz például a hagyományos pénteki Lucky Friday, amelyet a 2x Wednesday követi. A francia piacon a 22bet fogadóiroda egyértelműen az egyik a legjobbakból ebben a tekintetben.

Betétek és kifizetések a 22bet Franciaországnál

Franciaországban a 22bet játékosainak körülbelül 20 fizetési mód áll rendelkezésre, így a választék nagyon jó. Sőt, akár kriptovalutákban is használhatják a térítéseket. Sajnos, mint néhány más országban, itt sem támogatott a PayPal fizetési portál. Hiánynak tekinthető az a tény is, hogy a francia játékosok nem számíthatnak a népszerű Skrill virtuális pénztárca támogatásával sem.

A betéteket már 1 eurótól elfogadják, ami nagyon jó eredmény más fogadóirodákkal összehasonlítva, ahol gyakran akár 10 eurós határt is szabnak.

Technikai támogatás

A franciául beszélő játékosoknak ebben a tekintetben alapvető előnyük van: Az angol mellett az ügyfélszolgálat ezen a nyelven is létezik. A kérdését felteheti élő csevegésben, e-mailben, telefonon vagy a Facebookon.

A legjobb megoldás mindenképpen az élő csevegés, ahol esélye van igazán nagyon gyorsan visszajelzést kapni. Ezzel ellentétben körülbelül 24 órába telhet, amíg választ kaphat az e-mailre.

Relevant news