22bet Franciaország

A szerencsejáték és a sportfogadás népszerű időtöltés a helyi lakosság számára. Találhatunk itt mint valódi kaszinókat, úgy világszerte működő online fogadóirodákat is. És éppen a külföldi társaságokról, amelyek gyakran magasabb szorzókat és bónuszokat kínálnak, lesz a mai cikk is.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A teljes induláskor egy egyszerű regisztráció vár Önre, amelyért az első befizetésekor akár 100 EUR bónuszt is szerez. Ezt követően folyamatos díjak és bónuszok is elő vannak készítve, amelyek kellemes változatosságnak számítanak és amelyek megérik az árát! Itt nemcsak egy klasszikus kaszinót talál pókerrel és rulettel, hanem sportfogadásokat is, ahol a szorzók a legmagasabb online ajánlatok közé sorolódnak. A kiváló hír az, hogy mind ezt mobileszközről is irányíthatja az Android vagy az iOS operációs rendszerrel, annak az alkalmazásnak köszönhetően, amellyel a fogadásai és nyereményei az ellenőrzése alatt állnak.

Online fogadások Franciaországban

A szerencsejáték és a sportfogadás jelentős összegeket hoz az államkasszába, amelyek évről évre nőnek. Ezért is a kormány úgy döntött, hogy szabályokat határoz meg és engedélyeket ad ki azoknak a vállalatoknak, amelyek ilyen szolgáltatásokat szeretnének kínálni Franciaországban. Mivel azonban a szolgáltatók és a hatóságok részéről esetleges blokkolásokkal találkozhat, olyan megoldást kínálunk Önnek, amely emellett az Ön számítógépét vagy mobiltelefonját is biztonságossá teszi. A programokat, amelyek képesek megoldani ezeket a blokkolásokat, mi is használjuk, és kifejezetten a NordVPN vagy a Windscribe programokról van szó. Ezek a programok képesek megváltoztatni az IP-címet és a számítógép csatlakozási helyét, így Ön korlátozás nélkül felkeresheti az internet összes webhelyét. Ezenkívül egy remek megoldás a csatlakozásnál a nyilvános WIFI hálózatokra, amelyeket a hackerek gyakrabban támadnak meg. Önnek megmarad a névtelensége és bónuszként a személyes adatainak a biztonsága is. 

Betétek és kifizetések a 22bet Franciaországnál 

A legelterjedtebb módszer a fizetési kártyák. A 22bet-nél választhat  a Visa, MasterCard, de a Maestro típusok közül is. A sorban az elektronikus pénztárcák következnek, amelyek nagyszerű módja az online vásárlásnak is, így Ön feleslegesen nem vonzza a bankja figyelmét, amely szívesen figyelemmel kiséri a szerencsejátékkal kapcsolatos tranzakciókat. Példaként említjük meg az E-Pay-t vagy a B-Pay-t, amelyek kiválóan működnek, és amelyeket a nyilvánosság széles köre is használ. A weboldalon számos más módszert is talál, mint például a kriptovaluták, banki átutalások, de a feltölthető kártyákat is. Minden egyértelműen le van írva a 22bet  Franciaország oldal alján található fizetési módokban.

Köszönjük, hogy elolvasta ezt a cikket és sok szerencsét kívánunk Önnek nem kizárólag csak az első fogadásánál a 22bet Franciaországnál.

Relevant news