22bet Fehéroroszország

Fehéroroszország, más néven posztszovjet Las Vegas, az igen csak látogatottak közé tartozik hála a laza hozzáálásának  a kaszinókhoz, különösen az orosz látogatók oldaláról. És ezért a 22bet Fehéroroszország egyike az online piac egyik fő játékosai közül ebben az országban. Az akár 100 EUR bónusz a 22bet-től az egyik legmagasabbak közé tartozik, amit megszerezhet. Ezért, függetlenül attól, hogy Ön rajong a futballért vagy a pókerért, olvasson tovább.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Egyszerűen regisztrál az oldalon, és akár 100 eurós bónuszt is kap, a betéttől függően. A portál számtalan játékot kínál a jövőbeli mérkőzések fogadásától az online fogadásig a hét minden napján, a nap 24 órájában. A futball, a jégkorong, a kosárlabda rajongói, valamint a különféle kaszinójátékok játékosai is megtalálják itt a magukét. Az érdekességek közé tartozik a lehetőség  fogadni a virtuális kakaspárbajokra, amelyek egyébként tilva vannak.

Online fogadások Fehéroroszországban

Az online fogadás az első pillantásra nem is olyan egyszerű, egy 2012-es törvény elfogadásának köszönhetően, amelyben a kormány megakadályozta állampolgárainak, hogy olyan webhelyeket látogassanak meg, amelyeket nem a .by domain üzemeltet. A törvény azonban nem az online fogadások ellen szólt, ezért a 22bet az ország egyik főjátékosai közé tartozik az online fogadási piacon. A megoldás egy virtuális VPN használata, például: Windscribe vagy NordVPN, amely lehetővé teszi az IP-cím megváltoztatását és a 22bet-en való játék lehetőségét bárhonnan.

Betétek és kifizetések a 22bet Fehéroroszországban

Figyelembe véve, hogy minden tranzakció nagyobb ellenőrzés alatt a .by domainen kívül van irányítva, javasoljuk, hogy a fizetési kártya segítségével történő befizetések és kifizetések helyett használja a virtuális pénztárcák egyikét, például a B-Pay-t és még sok mást, amelyeket a 22Bet.com oldalon megtalálhat. Alternatív megoldás lehetnek az egyre jobban elterjedt  Bitcoin pénznemek is, amelyek maximális névtelenséget és biztonságot garantálnak.

Tehát akár rajongó, akár játékos, látogasson el a 22bet Fehéroroszországra, és most próbáljon szerencsét akár 100 eurós bónusszal az Ön befizetése szerint.

Fogadhat például egy további győztesre Fehéroroszországból, akikből má 68 állt a dobogóra az elmúlt ötven évben.

Sok szerencsét és megnyert fogadást kívánunk Önnek a 22bet Fehéroroszországgal.

Relevant news