22bet Észtország

Észtországban, csakúgy, mint más volt szovjet fennhatóság alatt álló országokban, a szerencsejáték és a fogadás ebben a rezsimben teljesen illegális volt. 1991-ig, a függetlenség elnyeréséig az állampolgárok csak a feketepiacon fogadhattak, ezért a kormány ezt az időpontot követően úgy döntött, hogy legalizálja és hozzájárul az államkasszához ebből az ágazatból. Éppen ezért sok olyan céget találhatunk itt, amelyek tárt karokkal fogadják az  összes új fogadó ügyfelet Észtországból. A cikkben információkat nyújtunk a legmagasabb szorzókról és bónuszokról, amelyeket megszerezhetünk és így megsokszorozhatjuk a nyereményünket.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A 22bet úgy van felállítva, hogy a kezdőknek és a szakembereknek egyaránt megfeleljen, így gyorsan eligazodik, és nem lesz szükség nehézkesen ezt megtanulni. Itt a játékok széles skáláját megtalálhatja egy klasszikus kaszinóban, valamint sportfogadásokat külömböző sportokra szerte a világon. Az újdonságok szerelmesei is megtalálják a magukét a fogadások formájában a Couter Strike GO-ra  vagy a kakaspárbajokra, ami nem annyira gyakori. A regisztrálásért, amely pillanatok alatt kész, akár 100 EUR bónuszt is kap az első befizetéséből, amely az egyik legmagasabbak közé tartozik, amit ebben az iparágban lehet megszerezni.

Online fogadások Észtországban

A kormány és az internetszolgáltatók semmilyen módon nem blokkolják az oldalakat a szerencsejátékokkal  és az online fogadásokkal, így nincs szükség további programok telepítésére a számítógépre az IP-címek és a csatlakozási helyek megváltoztatásához. Itt találhatók a legnagyobb profi fogadóirodák és cégek, amelyek új fogadókat vonzanak a soraikba, akiknek a regisztrálásért különféle bónuszokat és díjakat osztogatnak. Az általunk preferált 22bet Észtország az egyik legmagasabb, 100 eurós bónuszt és sok más nyereményt ad hozzá a következő fogadásai során, hogy Ön még jobban élvezhesse a fogadást, és ne váljon ez sztereotípiává.

Betétek és kifizetések a 22bet Észtországnál

A betétek és a visszafizetések azonnal többféle módon is ki lehetnek használva. A legegyszerűbb változat a Visa, Maestro vagy MasterCard fizetési kártyák, amelyek megbízhatóan működnek. Alternatív megoldás az elektronikus pénztárcák, amelyek biztosítják a kényelmet és az átutalás gyorsaságát. Például az E-pay vagy a B-Pay és még sok más szerepel a 22bet-en. Hogy Ön a kriptovaluta szerelmese? Semmi gond, a befizetéshez és a kifizetéshez ez a lehetőség is készen áll.

A néhány percrig tartó regisztráció ezt megéri, és ezért vegye fel a 100 eurós bónuszt, amelyet a saját javára kihasználhat.

Sok szerencsét nem csak a 22bet Észtország első fogadásaihoz.

Relevant news