22bet Észak-Korea

Dél-Koreától eltérően, ahol korlátozott módban a sportfogadás lehetősége megengedett, Észak-Korea azon országok közé tartozik, ahol ez illegális. Bár a helyiek imádják a sportot, nem találunk itt valódi kaszinót, sem fogadóirodát. Létezik egyáltalán lehetőség arra, amelynek köszönhetően ezen örömök szerelmesei játszhassanak? Igen, és éppen erről fog szólni a mai cikk.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A regisztráció sikeres befejezése után akár 100 EUR bónuszt szerez az első befizetés után. Tovább a folyamatos bónuszok is elő vannak készítve, amelyek Önt többször is kellemesen meglepik a játékok és a fogadások során. Választani nem csak a klasszikus játékok közül lehet a kaszinóban, hanem a sportfogadások közül is élő közvetítéssel, a lehető legmagasabb szorzókkal a bukmékernél. Egy ideális lehetőség a mobilalkalmazás használata is, amely még könnyebben elérhetővé teszi a fogadást, és ezenkívül biztosítja az állandó ellenőrzést a nyereményekről. A 22bet Észak-Korea a profi fogadóirodák közé tartozik, ezért világszerte működik.

Online fogadások Észak-Koreában

Törvények a helyieknek nem engedélyezik a fogadásokat és a szerencsejátékokat. Ezért egyre keresettebb lehetőség a külföldi fogadóirodák, akik az egyetlen alternatíva, ha a helyiek el merik kerülni a törvényt. A maximális névtelenség biztosítása érdekében egyikét az olyan programok közül használják, amely segítségével megváltoztatják az IP-címüket és a csatlakozás helyét. Mi magunk használjuk ezt a megoldást, kifejezetten a Windscribe vagy a NordVPN programokról van szó. Ezek ideális lehetőségek ahoz, hogyan névtelennek maradni az internetszolgáltatók előtt, de lehetővé teszik Önnek a kormány által letiltott webhelyek megtekintését is.

Betétek és kifizetések a 22bet Észak-Koreánál

A fogadók számára azonnal néhány lehetőség áll készen a befizetésekre és kifizetésekre. Tekintettel a törvényekre azonban nem tudjuk 100% -ban javasolni a Visa, MasterCard vagy Maestro fizetési kártyák használatát, mivel az ország törvényei olyanok, amilyenek. Jobb alternatíva az elektronikus pénztárcák, amelyek online vásárláshoz is használhatók, ezért nem vonzák annyira a figyelmet az átutalásoknál. Ezekre a pénztárcákra példa az E-Pay vagy a B-Pay, de ezek a 22bet fizetési módjaiban mind idézve vannak. A kriptovaluták szerelmesei is megtalálják a magukét, mert a Bitcoint beleértve a 22bet elfogad még sok mást is.

Köszönjük a cikkünk elolvasását és sok szerencsét kívánunk minden fogadásánál, amelyet a 22bet-nél tesz meg!

Relevant news