22bet Elefántcsontpart   

Elefántcsontpart törvényei nem veszik semmiképpen figyelembe a szerencsejátékot, ezért az országban a szerencsejáték minden formája legális. Itt azonban nem találunk semilyen kaszinót, sem online bukmékert, ezért a helyiek ezeknek az örömöknek a külföldi szolgáltatóihoz fordulnak. Mai cikkünkben Önnek bemutatjuk éppen az egyikét a külföldi fogadóirodákból, aki világszerte tevékenykedik.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Egy egyszerű regisztrálásért Önre akár 100 EUR bónusz vár az első befizetésnél. Ennek során azonban még sok másra számíthat, amit a 22bet készített a hűséges játékosok és fogadók számára. Megtalálják a magukét mint a kaszinójátékok kedvelői, amelyek között megtaláljuk például a pókert vagy élő rulettet, valamint a sportfogadók is, akik az online fogadóirodák között a legnagyobb szorzóira számíthatnak. Rendelkezésre áll úgy egy világos, kiválóan működő weboldal, valamint egy mobil alkalmazás is, amelynek köszönhetően a fogadásai és nyereményei bárhonnan az ellenőrzése alatt vannak. Mivel a 22bet Elefántcsontpart világszerte tevékenykedik, garantálja a biztonságot és a professzionális megközelítést minden fogadóknak és ennek a szórakozásnak a szerelmeseinek.

Online fogadások Elefántcsontparton

A kormány laza megközelítésének köszönhetően az országban a szerencsejáték minden formája legális. Eddig nem született olyan törvény, amely valahogyan szabályozná és rendezné ezeket a játékokat. Nem találunk helyi szolgáltatókat az országban, de ez nem akadályozza meg a fogadást a külföldi szolgáltatóknál, akik problémamentesen fogadnak új fogadókat ebből az országból. A lakosság leggyakrabban a futballra fogad, amely egyre népszerűbb sportággá válik az országban. Nem következik be az oldalak blokkolása, ezért javasoljuk, hogy csak engedéllyel rendelkező fogadóirodákat használjon, amelyekhez tartozik a 22bet is.

Betétek és kifizetések a 22bet Elefántcsontpart-nál

A legegyszerűbb módszer a Visa, MasterCard, de a Maestro fizetési kártyák segítségével történő betétek és kivonások. A második lehetőség az elektronikus pénztárcák is, amelyeket online vásárláshoz is használhatunk, és ezért nem vonzanak akkora figyelmet az Ön bankjánál. Példák ilyenekre az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcák, de sokkal több van belőlük a kínálatban. A kriptovaluták kedvelői számára a 22bet Elefántcsontpart elkészítette az összes leggyakrabban használt változatait. Valószínűleg a legismertebb továbbra is a Bitcoin, de a kínálatban sokkal többet találhatunk ezekből.

Köszönjük a mai cikk elolvasását, és mindenkinek sok sikert kívánunk nemcsak az első fogadásoknál, amelyeket növelheti éppen  a 100 EUR bónusszal az elején!

Relevant news