22bet Egyiptom

Bár Egyiptom a muszlim országok közé sorolódik, és a helyieket nem engedik be az Egyiptomban működő kaszinókba, sok aktív fogadót találunk itt, akik szeretnék felhasználni a tudásukat és tapasztalataikat az online sportfogadás és a szerencsejáték területén. Sem a kormány, sem az internetszolgáltatók nem blokkolják a külföldi szolgáltatókat, ezért itt találjuk meg a legnagyobb játékosokat, akik ezeket a szolgáltatásokat kínálják, és tárt karokkal fogadják a játékosokat Egyiptomból. Éppen ezért van itt a cikkünk, amely Önnek alapvető és gyors információkat nyújt a bónuszokról, amelyeket kihasználhat a hasznára, és pénzt kereshet egy olyan meccsnek köszönhetően, amelyben úgy gondolja, hogy tudja az eredményt.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A játékokból, amelyeket a 22bet-nél láthatunk, azonnal több is van. Kezdve a klasszikus kaszinókkal pókerrel és rulettel egészen az online sportfogadásig a legmagasabb szorzókkal, amelyeket csak meg lehet találni. Mindenki elkezdheti, aki megbírkózik az egyszerű regisztrálással és az első befizetéssel, amellyel akár 100 euró bónuszt szerez, amely a csúcshoz  tartozik a bónuszoknál, amelyekkel a cégek Önt jutalmazzák. Az említett bónusszal ez nem fejeződik be, mert sok más bónusz és díj áll készen a következő fogadások során, amelyeket a 22bet Egyiptommal fog megtenni. Rendelkezésre állnak úgy az egyszerű és könnyen érthető weboldalak, mint a mobilalkalmazások is.

Online fogadások Egyiptomban

Csak a nem rezidensek kerülnek be a helyi fizikai kaszinókba, ezért a helyiek külföldi szolgáltatókat keresnek, akik gyakran magasabb szorzókat kínálnak, mint azok az egyiptomiak. Sem a kormány, sem a szolgáltatók nem blokkolják a témával foglalkozó webhelyeket, ezért a külföldi szolgáltatók örülnek az újonan érkező fogadóknak Egyiptomból. Ez nincsen másképen a 22bet Egyiptom esetében sem, amely az egyik legjobb értékelt sportfogadási és kaszinó szolgáltatók közé tartozik.

Betétek és kifizetések a 22bet Egyiptomnál

A fogadók számára több módszer is elő van készítve, amelyeket a ki- és befizetésre használhatnak. A legalapvetőbbek közé tartoznak a Visa, a MasterCard, vagy a Maestro típusú fizetési kártyák. Ezeket követik azonban az egyre népszerűbb elektronikus pénztárcák, amelyek gyors és biztonságos módszert jelentenek a pénz átutalására például fogadási webhelyeken vagy e-boltokban. Jó hírünk van azok számára, akik rajonganak a kriptovalutákért, mert ez a módszer aktív a befizetéshez és a visszavonáshoz is, és remekül működik! Példa erre a Bitcion lehet, amelyet szinte mindenki ismer.

Sok megnyert fogadást kívánunk, amelyet a 22bet-el valósít meg.

A 100 eurós bónusz megéri a regisztrációt, amivel mindenki játszva megbírkózik.

Relevant news