22bet Dél-Korea

Dél-Korea egyike azoknak az országoknak, ahol a szerencsejáték be van tiltva. Csak nagyon korlátozott lehetőségek léteznek itt, amelyeket a fogadók igénybe vehetnek. Az egyetlen monopólium, amely engedéllyel rendelkezik a sportfogadásra, a Sports Toto társaság. Ez azonban csak néhány kevés sportot kínál, és olyan szorzókat, amelyeknek a külföldi üzemeltetők többszörösen is konkurrálhatnak. Ezért a mai cikkben arról beszélünk, hogy milyen lehetőségek várnak a fogadókra az országban,  és amelyek segítenek nekik a fogadásban a hazájukon kívül.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A 22bet Dél-Korea kezdetén egy gyors regisztráció vár Önre, amelyért akár 100 EUR bónuszt szerez az első befizetésénél. Tovább folyamatos bónuszok is vannak készítve, amelyeket a további fogadások során kap meg a  hűségéért, csak úgy, hogy örömet szerezzenek. Nem csak egy klasszikus kaszinót találhat itt élő rulettel vagy pókerrel és sok más játékkal, hanem sportfogadásokat is, egyikével a legmagasabb szorzókkal, amelyeket találhat az interneten. A sikeres és gyorsan érthető weboldal mellett egy mobil alkalmazás is rendelkezésre áll Android és iOS platformokra. Az alkalmazásnak köszönhetően a fogadóirodáját állandóan az ellenőrzése alatt tarthatja az Ön zsebe kényelméből. 

Online fogadások Dél-Koreában

A kormány és a hatóságok csak egy társaság számára engedélyezik a fogadások elfogadását. Mint már említettük, a Sports Toto cégről van szó, amely mint egyetlen rendelkezik engedéllyel, és amelyet az állam szabályoz. Ezért a helyiek külföldi fogadóirodákhoz fordulnak, akik azonban a kormány és az internetszolgáltatók által blokkolva vannak. Azonban alkalmaznak egyet a megoldások közül, amelyet alább bemutatunk Önnek. Pontosabban a NordVPN vagy a Windscribe programokról van szó, amelyek lehetővé teszik az IP-cím és a csatlakozási pont megváltoztatását. Ön így névtelen marad az internetes cég előtt, és emellett a blokkolt oldalak kiábrázolását biztosítja magának különféle témákkal. Mi magunk használjuk ezeket a programokat, és el kell ismernünk, hogy ezek professzionális megoldások a hackerek által elárasztott nyilvános WIFI hálózatokhoz való csatlakozásnál is.

Betétek és kifizetések a 22bet Dél-Koreánál

Sok országban a legjobb megoldás a Visa, a Maestro, de a MasterCard típusú fizetési kártyák. Mint azonban már az elején is említettük, a kormány és a hatóságok tiltják a szerencsejátékokat, ezért jobb alternatívát jelentenek az elektronikus pénztárcák. Ezeket online vásárlásra is használják, így a bankjában nem hívja fel magára a figyelmet. Két példa a sok közül az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcák, de a webhelyen megtalálja mindegyiket a támogatottakból. Az általunk utolsónak említett lehetőség a kriptovaluták is, amelyek közé sorolhatjuk a Bitcoint is, de sok más is található a kínálatban, amelyek a 22bet-nél kifogástalanul működnek a betéteknél és kifizetéseknél.

Sok sikeres fogadást kívánunk Önnek a 22bet profi fogadóirodával, amely egyikét a legjobb szorzókat és bónuszokat kínálja, amelyekről Ön eddig csak álmodhatott.

Relevant news