22bet Chile

A szerencsejátékok 1990-ig be voltak tiltva, és az egyetlen fogadás, amelyet a helyiek kipróbálhattak, a lóverseny volt. Ez azonban az említett év után megváltozott, és a szerencsejátékok lassan és biztosan elkezdtek megnyílni a lakosság előtt. Az első legális sportfogadás 2008-ban érkezett Chilébe, amikor Polla Chilena hivatalos engedélyt kért. A cikkben minden szükségeset megtudhat a sportfogadáshoz és a bónuszokhoz, amelyeket a 22bet Chile nem csak az első befizetéskor hoz Önnek.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A klasszikus kaszinó, amelyben nem hiányozhat a póker vagy a rulett, természetesség, amelyet itt találhatunk. A 22bet Chile rendelkezésére áll a mobilalkalmazás is, így bárhonnan és bármikor fogadhat. Minden nagyon egyszerű a megértésre, és nem kell semmi bonyolultat tanulnia. A 100 EUR bónusz, amely készen áll a regisztrációnál és az első befizetéskor, az elején egy kellemes változatosságot jelent, és növeli az összeget, amelyet így kereshet.  Ez azonban nem ér véget az üdvözlőbónusszal, a fogadás során még sok más bónusz összeget és ajándékot szerez a számlájára.

Online fogadások Chilében

Az online fogadás és a játszás a kaszinóban népszerűsége továbbra is növekszik, ezért az országban egyre több fogadóiroda próbál licencet szerezni, akik a fogadókat Chiléből a saját oldalukra szeretnének szerezni. Az online fogadás területén megtalálhatjuk a társaságokat, mint az 1xbet vagy a Bet365 is, amelyek azonban csak 50 euróig kínálják a bónuszokat és valamivel alacsonyabb szorzókat kínálnak, mint az általunk preferált 22bet Chile 100 eurós bónusszal.

Betétek és kifizetésekk a 22bet Chilénél

A befizetést és kifizetést lebonyolítani nagyon egyszerű. A 22bet-nél a Visa, MasterCard de a Maestro fizetési kártyák is működnek. Egyre keresettebbek azonban az E-Pay vagy a B-Pay elektronikus pénztárcák, amelyek biztosítják az átutalások biztonságát és gyorsaságát a fogadási weboldalakon kívül is. A kiváló hír az is, hogy készen állnak a módszerek a Bitcion és még sok más felsorolt  virtuális pénznemek által a 22bet Chile ololdalán.

Köszönjük, hogy ezt egészen eddig elolvasták, és sok sikeres és megnyert fogadást kívánunk Önnek a 22bet Chile-nél, amely az iparág csúcsához tartozik.

Relevant news