22bet Bulgária

Bulgáriában, csakúgy, mint más országokban, a kommunizmus 1989 utáni összeomlása miatt a szerencsejáték és a fogadások viszonylag gyors tempóban fejlődtek. Az Eurofootball volt az első olyan játékos a fogadási piacon, aki ennek köszönhetően az ipar monopóliumává vált az országban. Ebben a cikkben azonban megtudhatja, kinél fogadni ma online a legmagasabb szorzókkal a piacon és 100 EUR bónusszal, amelyet a befizetéskor szerez meg.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Azon online játékosok számára, akik regisztrálnak, a 22bet Bulgária első befizetésükkor akár 100 eurót is hozzáad, mint  bónuszt. Ez az összeg azonban nem az utolsó, amit megszerez. Továbbá örülhet még rengeteg bónuszra, amelyekkel Önt megjutalmazzák a fogadások során is. A web egyszerűen hat, és egy idő után megszokja, és gondolkodás nélkül tudni fogja, hogy hová kell kattintani. Úgy a kaszinók, mint a sportfogadás rajongói is találnak kedvükre valót a legmagasabb szorzókkal, amelyekkel online találkozhat. A regisztráció néhány percet vesz igénybe, így nem kell aggódnia emiatt.

Online fogadások Bulgáriában

Az online fogadási piac Bulgáriában ma már erősen szabályozott, és a kormány nem hagyja figyelmen kívül az illegális szolgáltatókat. Ezért támaszkodhatunk a szolgáltatókra, amelyeket itt találunk. A fő játékosok közé soroljuk az általunk preferált 22bet-et is 100 EUR bónusszal, de a MelBET-et vagy a Parimatch-ot is, amelyeknél azonban a bónuszok jóval alacsonyabbak (30-50 EUR).

Betétek és kifizetésekk a 22bet Bulgáriánál

Magától értetõdők a Visa, MasterCard és Maestro fizetési kártyákkal történő be- és kifizetések. A jobb biztonság és a gyorsabb átutalás érdekében más webhelyek keretében is javasoljuk kipróbálni egyikét az elektronikus pénztárcákból, például mint az E-Pay, a B-Pay vagy a FastPay. A lehetőség betenni és kivonni létezik a 22bet esetében a Bitcion kriptopénz használatával is. További információkat egyértelműen a weboldalon talál meg.

Sok szerencsét minden fogadáshoz, amelyet a 22bet Bulgáriával tesz akár 100 € bónusszal, amelyet az első befizetéskor szerez meg.

A regisztráció csak néhány kattintásnyira van, ezért látogasson el most a 22bet Bulgária oldalára, és azonnal kamatoztatja a művészetét a fogadások terén.

Relevant news