22bet Bahama-szigetek

Bár a Bahama-szigeteken találunk kaszinókat, amelyek nemcsak klasszikus játékokat, hanem sportfogadásokat is kínálnak, ez a szórakoztatási forma csak a turisták számára megengedett. Ennek oka a jogszabály, amely tiltja a helyiek részvételét bármilyen szerencsejátékban, akár online is. Az említett törvények ellenére azonban a helyiek évente több millió dollárral fogadnak, a blokkolásokhoz való laza hozzáállásának köszönhetően a kormány oldaláról. Ezért felajánlják magukat a külföldi üzemeltetők, akik tárt karokkal fogadják Bahama lakosait. Az egyike a 22bet, amelyről a következő sorokban írunk.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A regisztrálás után, amellyel néhány perc alatt megbírkózik, az első befizetésénél akár 100 euró bónuszt is kap, amely a piacon az egyik legmagasabbak közé tartozik. A 22bet Bahama-szigeteknél nem csak klasszikus kaszinót játszhat pókerrel vagy rulettel, de itt vannak a sportfogadások is egyikével a legmagasabb szorzókkal. A fogadók számára el vannak készítve az áttekinthető weboldalak, amelyek intuitívak és mindenki számára könnyen érthetők. Természetesen van egy mobil alkalmazás is, amely tökéletesen kiegészíti az oldalakat, és így minden az ellenőrzése alatt van a zsebében. Ez azonban nem ér véget az említett 100 EUR-val a 22bet-nél, mert a folyamatos bónuszok is készen állnak, amelyeket a következő fogadásaiért szerez meg.

Online fogadások a Bahama-szigeteken

A fent említett törvények ellenére is, amelyek megtiltják a helyieknek a szerencsejáték bármilyen formáját, nem kerül sor az oldalak  blokkolására és hasonló kellemetlenségekre a fogadók számára. Ha azonban a lehető legbiztonságosabbá kívánja tenni a böngészést, javasolhatjuk a NordVPN vagy a Windscribe alkalmazásokat, amelyek lehetővé teszik az IP-cím és a csatlakozás helyének a megváltoztatását. Ez lehetővé teszi Önnek az összes oldal névtelen böngészését anélkül, hogy az internetszolgáltató ezt megtudja. Ezenkívül ezek a programok kiválóan alkalmasak a nyilvános WIFI-kapcsolat biztosítására, amely nagyobb potenciállal rendelkezik a hackerek támadásaira.

Betétek és kifizetések a 22bet Bahama-szigeteknél

Egyike a lehetőségekből a Visa, a MasterCard, de a Maestro típusú fizetési kártyák is. Alternatív módszer az elektronikus pénztárcák, amelyek az eszközök átutalásának a biztonságos és gyors formáját biztosítják. Példaként említhetjük az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcákat, amelyek garantálják, hogy az Ön tranzakcióiról a fogadások keretében a bankban nem vesznek tudomást, és hogy így Ön magára nem fog ekkora figyelmet kelteni. Jó hírekkel szolgálunk a kriptovaluták szerelmeseinek is, amelyek közé sorolhatjuk például a Bitcioint is, mert mint a befizetések, úgy a kifizetések is lehetségesek, amelyek remekül működnek.

Sok szerencsét kívánunk mindazoknak, akik szerencséjüknek szembe mennek a 22bet Bahama-szigetekkel!

Relevant news