22bet Algéria

Algéria hozzáállása a szerencsejátékokhoz megegyezik az afrikai kontinens sok más országával. A helyieknek csak nagyon korlátozott játéklehetőségek vannak megengedve, amelyek inkább a jótékonysági tevékenykedésekre  emlékeztetnek, mint az örömre a fogadásból. Ennek oka a 40% -os adó, amelyet a nyerteseknek fizetniük kell az államnak. Emiatt is a helyiek külföldi szolgáltatókhoz fordulnak, akik olyan szorzókat és bónuszokat kínálnak, amelyeket nem találnának a hazai vállalatoknál.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Az első lépés, amely vár Önre, a regisztráció, amelyért akár 100 EUR bónuszt is kap. Ez az egyik a legmagasabb a piacon, és emellett egyéb bónuszok is elő vannak készítve az Ön játékai és fogadásai során. A világos és egyszerű weboldal mellett rendelkezésre áll egy mobil alkalmazás is, amelynek köszönhetően a fogadások és a nyeremények folyamatosan ellenőrzés alatt állnak. A 22bet-nél mint kaszinójátékokat játszhat, amelyek közé sorolhatjuk a pókert, a blackjack-et vagy a rulettet élő közvetítésben, úgy a sportfogadásokat az online fogadóirodáknál való egyik legmagasabb szorzóival.

Online fogadások Algériában

Algériában a szerencsejáték csak korlátozott lehetőségekkel működik. Működik itt  egy nemzeti lottó, amelyet a Pari Sportif Algérien társaság működtet monopóliumként, és néhány verseny- és sportfogadás kisebb mértékben összehasonlítva az országokkal, amelyekben a szerencsejáték legális szórakozás. Azok, akik teljesen névtelenek akarnak maradni az internetszolgáltatók és a hatóságok előtt, az egyik olyan programot használják, amelyek képesek megváltoztatni az IP-címet és a csatlakozási pontot. Ezzel a megoldással anonimitást szerez, és így webhelyeket is megnyithat, amelyeket az ország kormánya blokkol. Az említett programok a NordVPN vagy a Windscribe, amelyeket mi magunk is használunk, és megfelelő megoldást jelentenek a mindennapi használatra.

Betétek és kifizetések a 22bet Algériánál

A módszerekből, amelyeket ki lehet használni, azonnal több is van. Ezek közül az első a Visa, a MasterCard és a Maestro cégektől való fizetési kártyák. Ez a megoldás azonban a törvények miatt nem a legmegfelelőbb megoldás. Ilyen esetekben az online fogadáshoz elektronikus pénztárcákat ajánlunk, amelyeket online vásárláshoz is használnak, és ezért a bankok számára ezek nem gyanús eszközök. Példaként ajánlhatjuk az E-Pay vagy a B-Pay -t, amelyek zökkenőmentesen működnek. A kriptovaluták azonban szintén alternatívák, amelyek népszerűsége még mindig növekszik. Több ilyen is van a 22bet-nél, de valószínűleg a legismertebb még mindig talán a Bitcoin.

Szép nyereményteli napot kívánunk mindenkinek, akik elolvasták ezt egészen eddig a helyig.

Sok szerencsét kívánunk nem csak az első fogadáshoz, amelyet a 22bet Algériával tesz.

Relevant news