22bet Afganisztán

Akárcsak a többi országban, amelyekben az iszlám hitet tisztelik, Afganisztánban is be vannak tiltva a szerencsejátékok. Akár kaszinó játékokról, vagy sportfogadásról beszélünk, az országban nem találunk semmilyen legális lehetőséget. Másrészt lehet olyan merészeket találni, akik rátaláltak az útra a szórakozás ezen formájára, és a cikkünk éppen erről a témáról fog szólni.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Azonnal az első lépésnél, ami a regisztráció, akár 100 EUR bónuszt is szerez, amelyet a 22bet az első befizetésnél fizet ki. Választásra készen állnak mint a klasszikus játékok a kaszinóban, úgy a sportfogadások egyikével a legnagyobb szorzókkal, amelyeket az online fogadóirodáknál megszerezhet. A 22bet a vezetők közé tartozik a világon, így egy biztonságot jelent, amelyre mindig számíthat. Ezenkívül folyamatos bónuszok is rendelkezésre állnak, amelyek növelik a már úgy is felfújt nyereményeket. A játékosok választhatnak a klasszikus böngésző és a mobilalkalmazás között, amelynek köszönhetően a nyereményeit mindig az ellenőrzésük alatt tartják.

Online fogadások Afganisztánban

A vallásnak és a törvényeknek köszönhetően nem találunk valódi, sem online, engedéllyel rendelkező fogadóirodát az országban. Mindazonáltal léteznek módszerek, amelyeket a helyiek fogadásokra vagy kaszinójátékok játszására használnak. A legegyszerűbb megoldások közé olyan programok tartoznak, amelyek képesek megváltoztatni az IP-címet és a csatlakozási pontot. Ön olyan országokban hozhatja létre a csatlakozást, ahol semmilyen típusú webhelyet nem blokkolnak. Pontosabban a Windscribe vagy a NordVPN programokról van szó, amelyeket mi magunk is kipróbáltunk.

Betétek és kifizetések a 22bet Afganisztán-nál

Az első a lehetőségek közül a Visa, MasterCard vagy Maestro típusú fizetési kártyák. Ezt a lehetőséget azonban nem javasolhatjuk a legjobbnak, tekintettel a jelenlegi törvényekre, amelyek az országban hatályosak. Ezért jobb az úgynevezett elektronikus pénztárcák használata, amelyeket online vásárláshoz is használnak, és ezért nem vonzanak semmilyen figyelmet a hatóságok előtt. Példaként megemlíthetjük az E-Pay-t vagy a B-Pay-t, de a 22bet-nél ezekből sokkal többet talál. Alternatív módszer a kriptovaluták is, amelyeknél a Bitcoin továbbra is az első számú, de ez csak az egyike a kínált változatokból.

Sok szerencsét kívánunk az összes fogadáshoz, amelyet éppen most tesz a 22bet-nél!

Relevant news